Home / archiefcentraal / koppel dartstoernooi bij t praothuus

koppel dartstoernooi bij t praothuus

In ’t Praothuus in Wijhe wordt er op zondag 13 januari weer een koppel-dartstoernooi gehouden. Er kunnen maximaal dertig koppels deelnemen en inschrijven kan nog tot een kwartier voor aanvang. De wedstrijden starten om 14.00 uur met een ‘voorpoule’. Na deze poule worden de winnaars- en verliezersronde gespeeld, zodat een ieder op eigen niveau kan presteren.

Voor de eerste 170-finish heeft de organisatie een verrassing in petto. Café ’t Praothuus heeft zes dartsbanen beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0570-522633 of info@praothuus.nl

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.