Home / archiefcentraal / kim leerkotte is les mills nationaal trainer

kim leerkotte is les mills nationaal trainer

Groeplesinstructeur en Raaltenaar Kim Leerkotte van Vital Centre is vanaf heden een Les Mills Nationaal Trainer. Les Mills is een Nieuw-Zeelandse organisatie die fitness en groepslesconcepten bedenkt. Over de hele wereld worden deze concepten en lessen gebruikt en toegepast in fitnesscentra. Een Les Mills Nationaal Trainer is een elite instructeur die na een aantal selectie procedures deel mag nemen aan een speciaal opleidingstraject. De kandidaten hiervoor worden speciaal door Les Mills is uitgekozen vanwege buitengewone lesgeefkwaliteiten en hun vermogen om hun vaardigheden door te geven aan anderen.

Nationaal trainers geven module trainingen aan aspirant-instructeurs en presenteren driemaandelijks op de Les Mills kwartaalworkshops. Daarnaast vertegenwoordigen zij Les Mills op nationale fitnessconventies. Zij zijn dus de rolmodellen en ambassadeurs van Les Mills en excelleren in coaching, communicatie, en organisatorische vaardigheden. Nationaal Trainers zijn meester in de vijf Key Elements van lesgeven: Choreografie, Techniek, Coaching, Connectie en het creëren van Fitness Magic.

“Onze Kim heeft het selectie- en opleidingstraject van Les Mills ruim 1 jaar doorlopen. En met geweldig resultaat! Eind december ontving zij daarom uit handen van Remy Brouns (Master Presenter Les Mills) haar welverdiende diploma!”, aldus het team van het fitnesscentrum in Raalte en Heino.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.