kijkochtenden bij het hummeltieshonk

Het Hummeltieshonk, de peuterspeelzaal van Linda Derks aan de Heetenseweg 9 te Raalte, houdt in het kader van het 3-jarig bestaan twee kijkochtenden op woensdag 23 en 30 januari. Van 10.00 tot 12.00 uur zijn ouders met hun kinderen van harte welkom om de peuterspeelzaal en de buitenspeelruimte met kleine kinderboerderij te komen bekijken.

Terwijl de ouders worden geïnformeerd en rondgeleid, kunnen de kinderen zich volop vermaken op de buitenspeelplaats met dierenweide, leuke speelboot en pipowagen, speeltoestellen en attributen. Ook kunnen de kinderen in de peuterspeelzaal op onderzoek uit.

Eigenaar Linda Derks licht toe: “Het bijzondere van onze peuterzaal is dat deze midden in de natuur ligt. Een veilige, vrije omgeving waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Buitenspelen is naar mijn mening ook heel belangrijk voor een kind. Want buiten leert het kind zoveel meer, dan binnen met een boek met plaatjes. De kinderen krijgen laarsjes aan en zien en ervaren wat de natuur te bieden heeft. We gaan elke dag naar buiten, al is het (bij slecht weer) voor maar heel eventjes. We werken altijd met thema’s, zo zijn we nu met het thema vormen en kleuren bezig. De kinderen worden spelenderwijs voorbereid op de basisschool.”

De peuterspeelzaal staat nu ook geregistreerd in het landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen(LRKP). Ook heeft de GGD de peuterspeelzaal geïnspecteerd.

Wie denkt dat Het Hummeltieshonk prijzig is, omdat het peuterspeelzaal in het buitengebied ligt, slaat volgens Linda de plank mis. “We hanteren zeer betaalbare prijzen”, zo verzekert zij. “Bovendien bieden we derig procent korting op de prijs van de eerste maand. En voor de kinderen is er ook een verassing.”

De groepen van Het Hummeltieshonk tellen maximaal acht kinderen. Voor uitgebreide informatie zie de website: staging2.hummeltieshonk.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.