kettingzagen vliegen de winkel uit

De kettingzagen vliegen de winkel uit bij LMB Veldman in Mariënheem. Helaas niet op een goede manier. In de nacht van 9 op 10 januari werd het bedrijf “vereerd” met een bezoek van het inbrekersgilde.

De inbrekers verschaften zich toegang tot de winkel door een ruit in te gooien. Het ingeschakelde alarm liet het afweten en daardoor konden ze er vandoor met onder andere een behoorlijk aantal nieuwe kettingzagen en bladblazers van het merk STIHL.

“In ieder geval hebben we een gewild merk in ons assortiment”, aldus eigenaar Herman Veldman, “maar ik had liever gezien dat ze een factuuradres hadden achtergelaten.”

Getuigen hebben rond 2.30 uur een beige gekleurde auto met gedoofde lichten en op hoge snelheid over de Hellendoornseweg zien rijden, richting Luttenberg. Zij vermoeden dat het om een Seat gaat.

Het is niet de eerste keer dat LMB Veldman te maken heeft met inbrekers. Een aantal maanden geleden was het ook al raak op de vestiging in Daarle. Ook daar werden een aantal STIHL machines ontvreemd. De werkwijze was daarbij identiek.

Iedereen die informatie of tips heeft wordt verzocht dit door te geven bij de politie. Alle hulp is welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.