kalter en kats winnen crossloop heino

Irene Kalter en Johan Kats hebben zaterdag de 10 kilometer van de Rabobank Veldloop in Heino op hun naam geschreven. Tess Boekema werd tweede bij de langste afstand voor de dames. In Heino waren het dus de gevestigde namen die met de prijzen aan de haal gingen. Kalter was oppermachtig in de damesloop. Ze liet nummer twee Boekema dik drie minuten achter zich.

De loop in Heino trok 566 lopers naar het dorp. Op de vijf kilometer, die was qua inschrijvingen het meest in trek, won Marije Dankelman. Bij de heren was het Martin Breunnissen uit Raalte die als eerste van 220 mannelijke deelneemers over de meet kwam.

Lang herstellen kunnen de fanatieke hardlopers niet. Zondag strijkt het Salland Cross Circuit-circus neer in Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.