jumbo raalte noord opent woensdag

Vanaf 9.00 uur heten ondernemersduo Eric en Anne Boer, hun team en Directeur Formule & Marketing Colette Cloosterman – van Eerd van Jumbo Supermarkten de klanten welkom in de nieuwe winkel. Eric en Anne hebben al de nodige ervaring met de Jumbo formule, aangezien zij ook ondernemers zijn van de Jumbo aan het Domineeskamp 6 in Raalte en de vestiging in Dedemsvaart. Zij kijken uit naar de opening van de winkel: “We gaan onze klanten wederom verrassen. Niet alleen met een mooi versplein, brood uit eigen oven en prachtige lokale producten, maar ook met het ruime assortiment waar Jumbo om bekend staat. En dat allemaal voor de laagste prijs. Bovendien combineren we dit met de beste elementen van C1000. Het gehele team heeft er veel zin in om klanten hiermee van dienst te zijn.”

“We zijn enorm trots op de opening van deze tweede Jumbo in Raalte. Ook in deze winkel zullen de medewerkers er alles aan doen om klanten te laten zien wat Jumbo zo uniek maakt”, aldus Colette Cloosterman – van Eerd.

De klanten zullen de bekende gezichten van de medewerkers terug zien in de winkel. Allemaal krijgen zij een training in de ‘7 Zekerheden’. Dankzij deze ‘Zekerheden’ wil Jumbo zich onderscheiden in de markt. “Zo beloven wij bijvoorbeeld een snelle doorstroom bij de kassa. Als we dat niet waarmaken, krijgt de vierde wachtende in de rij de boodschappen gratis mee naar huis. En mochten onze klanten niet tevreden zijn, dan horen we het graag. We bieden dan een alternatief product aan of klanten krijgen hun geld terug”, aldus het ondernemersduo.

De Jumbo winkel aan Kwartel 2 heeft een verkoopvloeroppervlakte van ongeveer 850 vierkante meter. Paradepaardje is het versplein waar de klant een grote keuze heeft uit dagverse producten, zoals kaas, vleeswaren, vlees en brood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.