joey suk verlaat eagles

Joey Suk gaat weg bij Eagles en vertrekt naar België. De 23-jarige middenvelder gaat aan de slag bij Beerschot AC. “Suk is een box-to-box-speler die sinds de C-jeugd uitkwam voor de Nederlandse eerstedivisionist Go Ahead Eagles, waar hij al gauw uitgroeide tot een van de publiekslievelingen. In de huidige jaargang maakte hij in acht competitieduels drie doelpunten,” meldt de Belgische club op haar website.

Suk had nog een contract voor anderhalf jaar in Deventer. Hij was bezig aan zijn vijfde seizoen bij Go Ahead. Hij heeft voor drieënhalf jaar getekend in België, met de optie op een jaar extra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.