javier buiza weer clubkampioen ttv olst

Javier Buiza, die zijn competitiewedstrijden speelt bij de tafeltennisvereniging Heino in de 1e klasse, was zondag 20 januari weer de onbetwiste winnaar tijdens de clubkampioenschappen van de tafeltennisvereniging Olst. Hij werd ongeslagen kampioen en dat reeds vijf maal achtereen en zeven maal in totaal.

Na de poulewedstrijden werden de kruisfinales gespeeld, gevolgd door de halve finale en de finale. In een spannende en kwalitatief goede finale won Javier Buiza met 3-2 van Anne de Jong. De strijd om de derde plaats ging tussen Rody Kobus en Roderick Adèr. Rody wist de matige wedstrijd (beide spelers waren duidelijk vermoeid) met 3-2 te winnen.

Het was opvallend dat niemand van het eerste team zich kon plaatsen voor de kruisfinales.

Voor de tafeltennisvereniging in Olst is 2013 een jubileumjaar. De vereniging hoopt dan ook dat het jubileum zal worden opgefleurd met enkele competitiekampioenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.