Home / archiefcentraal / jansen venneboer geeft 1000 euro aan kika

jansen venneboer geeft 1000 euro aan kika

Afgelopen jaar was er 600 euro gespaard door het personeel. Lucien Perizonius, algemeen directeur van Jansen Venneboer, heeft dit bedrag verhoogd naar 1.000 euro. De stichting KiKa werd vertegenwoordigd door Marianne Dannenberg. Het geld werd haar op een symbolische manier door middel van een waardecheque overhandigd door werknemer Jan Maarten Albers en algemeen directeur Lucien Perizonius.

Namens KiKa wil Marianne Dannenberg Jansen Venneboer van harte bedanken voor deze schenking. Onderzoek is hard nodig en dat kost geld. Het personeel van Jansen Venneboer gaat enthousiast verder met de traktatieregeling. Er zal opnieuw een goed doel gekozen worden.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.