jansen venneboer geeft 1000 euro aan kika

Afgelopen jaar was er 600 euro gespaard door het personeel. Lucien Perizonius, algemeen directeur van Jansen Venneboer, heeft dit bedrag verhoogd naar 1.000 euro. De stichting KiKa werd vertegenwoordigd door Marianne Dannenberg. Het geld werd haar op een symbolische manier door middel van een waardecheque overhandigd door werknemer Jan Maarten Albers en algemeen directeur Lucien Perizonius.

Namens KiKa wil Marianne Dannenberg Jansen Venneboer van harte bedanken voor deze schenking. Onderzoek is hard nodig en dat kost geld. Het personeel van Jansen Venneboer gaat enthousiast verder met de traktatieregeling. Er zal opnieuw een goed doel gekozen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.