jan laarman opent auto keuring nijverdal

Jan Laarman, voorheen APK keurmeester bij AKR Bosch Car Service Raalte, is in Nijverdal gestart met zijn eigen AKN Auto Keuring Nijverdal. Na zijn vertrek uit Raalte heeft hij door een naar eigen zeggen nog gezonde dosis werkspirit zijn bedrijf op industrieterrein ’t Lochter opgezet. “Zo kan ik mijn trouwe klanten blijven bedienen vanuit Nijverdal.”

Jan was tien jaar een vertrouwd gezicht bij Bosch in Raalte. “Door een samenloop van omstandigheden heb ik helaas mijn werkzaamheden in Raalte niet af kunnen maken.” Zijn nieuwe AKN Auto Keuring Nijverdal staat voor onafhankelijk gekeurd en kosten bespaard. Zelfstandigheid, kwaliteit, service gericht, meedenken en improviseren staan bij Jan nog steeds hoog in het vaandel.

“Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om iedereen in Raalte en omstreken hartelijk te bedanken voor het welgestelde vertrouwen in de afgelopen tien jaar, natuurlijk is iedereen van harte welkom in Nijverdal”, aldus Jan.

AKN Auto Keuring Nijverdal is te vinden aan de Nicolaus Ottostraat 7a, zo’n vijftig meter achter Scharphof Campers, nabij McDonald’s aan de Rijksweg N35 in Nijverdal. Het bedrijf is bereikbaar via 0548-616999 of via info@akn-nijverdal.nl

Kijk voor meer informatie op akn-nijverdal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.