jaarlijkse uitvoering toneelvereniging excelsior

Toneelvereniging Excelsior uit Broekland brengt in januari weer haar jaarlijkse uitvoering op het toneel. Het blijspel ‘Een beeld van `n man’ is geschreven door J. Hemmink – Kamp en wordt op vrijdag 18, zaterdag 19 en vrijdag 25 januari om 20.00 uur opgevoerd in Café/zaal De Hoppe in Broekland.

Janus van Klaveren en Josefien van Staveren, die elkaar nog kennen van vroeger, solliciteren bij toeval tegelijkertijd op een functie bij de baron en barones van Heugafelt de Bouclé. Op het moment dat de kunstzinnige barones een bijzonder beeld heeft besteld, ontstaan er problemen. Janus en Josefien moeten het beeld in elkaar zetten, met alle gevolgen van dien. Verder werken er nog enkele typische personeelsleden en komen ook nog eens een nicht met haar man op bezoek. Dit alles leidt tot de meest komische vergissingen en taferelen.

Kaarten à zeven euro zijn verkrijgbaar bij de Hoppe via 0570-531226 of aan de zaal. Voor dit geld krijg je ook een kop koffie. Kinderen tot 12 jaar betalen 4,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.