ivn raalte vogelzangcursussen 2013

Het verleden heeft ons geleerd dat er voor deze cursussen veel belangstelling bestaat en wij hopen daarom op voldoende deelname om ook dit jaar weer drie groepen te kunnen vormen. De cursussen worden gehouden gedurende acht weken op drie ochtenden per week (dinsdag, vrijdag of zaterdag). We starten op dinsdag 5 maart, vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart. De eerste cursus wordt gehouden in het Relaerbos ; plaats van samenkomst is de bocht Knapenveldsweg.

Dinsdagavond 26 februari worden de cursisten uitgenodigd voor een gezamenlijke informatieavond. Men kan zich telefonisch, maar ook per email opgeven bij: Louis Slurink, telefoon 0572-392124 Agnes Walraven, email: raafwalraven@gmail.com

Opgeven kan men t/m 15 februari; vermeld daarbij vooral de dag waarop je de cursus wilt volgen. Bij Agnes of Louis kun je ook terecht voor nadere informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.