infoavond van home of intuition

Home of intuition geeft op 22 januari en 30 januari van 20.00 tot 21.30 uur een informatie-avond over de cursus hooggevoeligheid en nieuwetijdsbewustzijn. De avond geeft inzicht in wat ouders hun kinderen kunnen bieden op het gebied van hooggevoeligheid en nieuwetijdsbewustzijn. Veel kinderen hebben nieuwetijdsbewustzijn, wat gepaard gaat met een aantal (hoog) gevoeligheden. De hooggevoeligheden kunnen er toe leiden dat kinderen – wanneer ze niet begrepen worden – kunnen vastlopen. Wat zijn nu mogelijkheden om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt? Wat kun je hier zelf aan doen, en wat kan je kind doen om zich hier tegen te wapenen?

Hooggevoeligheid is een kenmerk van deze tijd. Er worden steeds meer kinderen geboren met (o.a.) een grote intuïtie, sterk rechtvaardigheidsgevoel en een hoge mate van creativiteit en invoelendheid. De drukte en prestatie-gerichtheid van de maatschappij stompen dit langzaam af. Het gevolg is dat kinderen niet tot bloei komen. Ze keren naar binnen of worden juist heel druk. Soms leidt dit tot een rugzakje of medicatie. Veelal ontstaat er voor de ouders een zoektocht hoe het kind hier uit te krijgen. Terwijl in veel gevallen de juiste aandacht en eenvoudige oplossingen voor verbetering kunnen zorgen.

De avond geeft een heldere visie op hooggevoeligheid. Daarbij wordt vanuit verschillende invalshoeken gekeken, zoals vanuit het karakter van het kind, en worden ook praktische oplossingen aangedragen. Aansluitend op de avond is er een cursus. Hier gaan we de diepte in, door middel van oefeningen leer je de oplossingen toe te passen. Je ontdekt hoe je zelf je intuïtie kan openen. Hierdoor ben je als ouder beter in staat om vanuit overtuiging de juiste keuzes voor je kind te maken en de verbinding met je kind te versterken. Voor kinderen is er een aansluitende cursus, waarbij handige ‘tools’ worden aangereikt om je beter te wapenen tegen alle indrukken. Door de combinatie van een ouder-kind-cursus kan hooggevoeligheid de plek krijgen binnen het gezin die het verdient.

De informatie-avond wordt gehouden bij Hoi, Home of intuition, Weth. M. van Doorninckweg 6, 8124 PJ Wesepe. Helga Bonsink – nieuwetijdscoach en Martijn de Kreek – leraar transcendente diepte meditatie verzorgen de avond. De toegang is gratis, wel graag vooraf aanmelden (beperkt aantal plaatsen). Voor vragen of aanmelden mailt u naar helga@hoi.nl

Meer informatie? staging2.hoi.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.