Home / archiefcentraal / ijsbaan raalte blijft dit weekend dicht

ijsbaan raalte blijft dit weekend dicht

De ijsbaan in Raalte blijft dit weekend gesloten. Dat meldt de ijsbaanvereniging op Twitter. “Gisteren en vandaag de meeste sneeuw van de baan weten te krijgen! Nu hopen op strenge vorst! Dit weekend gaat de baan helaas nog niet open.”

De Raalter schaatsliefhebber kan voorlopig dus nog niet eigen woonplaats terecht. In een mailbericht is het bestuur van de ijsbaan iets minder kort van stof: “Door de grote hoeveelheid sneeuw en de magere vorst is het ijs nog steeds erg dun. Op dit moment lijkt het er niet op dat we dit weekend open kunnen gaan.”

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.