ijsbaan olst zaterdag open

Voor een eenmalig bezoekje aan de ijsbaan betalen volwassenen twee euro en kinderen tot en met 16 jaar één euro. Je kunt ook lid worden van de vereniging. Voor de eerste van het gezin kost dit vier euro, de partner betaalt 2,50 euro en kinderen tot en met 16 jaar betalen 1,50 euro. Personen vanaf 17 jaar betalen weer vier euro.

Met het openen van de ijsbaan, starten ook de schaatslessen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Deze worden op de woensdag van 14.00 tot 15.00 uur en op de zaterdag van 11.00 tot 12.00 gegeven. Samen met instructeurs kunnen de kids in een groepje aan de slag om het schaatsen onder de knie te krijgen.

Aan het deelnemen van de lessen zijn geen kosten verbonden, maar je moet wel lid zijn van de vereniging. Inschrijven is al mogelijk bij Netty Proper via nettyproper@online.nl onder vermelding van ‘Deelname schaatsles’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.