Home / archiefcentraal / huldiging jubilarissen vv lettele

huldiging jubilarissen vv lettele

Drie jubilarissen van de voetbalvereniging Lettele kregen volgens goed gebruik hun welverdiende aandacht tijdens de nieuwsjaarsbijeenkomst. Dat zijn Hans Spikker (40 jaar lid), Lowieke Oosterwijk (40 jaar lid) en Antoon Wichink Kruit (50 jaar lid) samen met zijn vrouw.

Hans Spikker is momenteel leider/trainer van het tweede elftal en heeft in het verleden tal van functies in de vereniging bekleed, zowel bij jeugd als senioren. Bovendien is hij als clubscheidsrechter actief. Lowieke Oosterwijk heeft jarenlang uiteenlopende functies binnen de jeugdcommissie bekleed. Antoon Wichink Kruit is na zijn actieve loopbaan als keeper al negenentwintig jaar keeperstrainer bij VV Lettele.

In de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter werden de drie jubilarissen gehuldigd voor hun inzet. Bovendien werden Bram Ehren en Ronald Romein in het zonnetje gezet vanwege hun 25 jarig lidmaatschap.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.