hoftheater muziek cabaret en kindertheater

Het HOFtheater begint het eerste theaterweekend van het nieuwe jaar met een uitverkochte zaal van Normaal op donderdag 17 januari. Op 18 januari ontvangt het HOFtheater Thijs Kemperink en op 19 januari doet Rob Kamphues zijn intrede. Ten slotte is er voor de jongsten op 20 januari Knofje op visite.

Normaal – Halve Soul Helemoal Høken

Donderdagavond 17 januari speelt Normaal in een uitverkocht HOFtheater. Al vanaf september 2011 zijn de heren van de enige, echte Boerenband Normaal druk bezig met liedjes componeren ten behoeve van de nieuwe CD en de theatertour: ‘Halve Soul Helemaal Hoken’. De voorstelling begint om 20.15 uur. Deze voorstelling is inmiddels uitverkocht. Er is wachtlijst waarvoor ingeschreven kan worden.

[b]Thijs Kemperink – Achteraf bekeken

Thijs Kemperink, die ook te zien was tijdens de cabaretavond van Stöppelhaene, staat vrijdagavond 18 januari in het HOFtheater met zijn cabaretvoorstelling ‘Achteraf Bekeken’. Hoe voelt iemand zich die 28 jaar woonachtig is tussen de koeien, kalfjes, schapen en kippen en de rust slechts verstoord ziet door een sporadisch overvliegende straaljager? Vraag het aan Thijs Kemperink en hij zal het antwoord geven. Hij vertelt over zijn eerste verre reizen naar wereldsteden als Almelo, Hengelo en Enschede en een familievakantie naar Noord-Frankrijk. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten 13,50 euro.

Rob Kamphuis – Sterke Verhalen

Zaterdagavond 19 januari doet Rob Kamphues zijn intrede in het HOFtheater. Rob Kamphues is bekend van het televisieprogramma ‘De Reünie’. Zijn theatervoorstelling gaat over wat je moet doen als je in zeven sloten tegelijk loopt en alles kwijt raakt dat je dierbaar is. Hoe ga je om met het feit dat je samen met je kinderen in een caravan woont zonder gas, water en licht? Dan besluit je Formule 1 coureur te worden. Althans dat besloot Rob Kamphues. ‘Sterke verhalen’ zou kunnen gaan om de ellende van een ander, maar om dat te kunnen vertellen, moet je bij jezelf beginnen. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten 18,50 euro.

Theatergroep POP – Knofje op visite[/b]

Knofje, een meisje van vier en een half jaar met rood haar, komt op bezoek in het HOFtheater op 20 januari. Knofje heeft de uitvinding van oma Gooi meegenomen. Wat het precies doet, dat weet Knofje niet. Misschien is het een machine om pannenkoeken mee te bakken. Of heeft het iets te maken met de komst van haar zusje? Hij zou toch niet gevaarlijk zijn? En hoe gaat hij eigenlijk uit? De voorstelling begint om 15.00 uur. Deze voorstelling is reeds uitverkocht. Er is een wachtlijst waarvoor ingeschreven kan worden.

Binnenkort te zien in het HOFtheater:

Zaterdag 26 januari: Speelman & Speelman Optimisten, Enkele kaarten beschikbaar

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de Bibliotheek Raalte (0572-363637) of via staging2.hofinsalland.nl waar je zelf een stoel kunt kiezen en thuis het e-ticket uit kunt printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.