het grote gymfeest alles voor epke

Rennen, springen, klimmen en klauteren dat is wat veel enthousiaste jongens en meisjes afgelopen vrijdag deden in sporthal Tijenraan. En dat alles om Epke Zonderland maar naar Raalte te krijgen.

Kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar kwamen in 3 verschillende groepen in actie. De kinderen konden deze dag kennis maken met kleutergym, turnen en rhönradturnen. Ze maakten salto’s, sprongen op de trampoline, liepen over de balk en kropen door hoepels. Allemaal leuke onderdelen om de motoriek te verbeteren.

Het grote gymfeest is een landelijk initiatief van de KNGU, met als ambasadeur Epke Zonderland.

Ruim 150 gymclubs in heel Nederland deden hieraan mee. De club met de meeste deelnemers en het leukste idee wint een clinic van Epke Zonderland. Lijkt het jou ook leuk om dit wekelijks te doen kijk dan op staging2.rgvkwiekraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.