heinose postcode goed voor miljoen euro

De Stoevenweg ligt in het buitengebied van Heino. Aan de weg staan vooral recreatiewoningen die doorgaans wel permanent bewoond worden.

Op Nieuwjaarsdag werd het tv-programma ‘De Postcode Nieuwjaarsshow – het eerste feest van 2013’ op RTL 4 uitgezonden. Hierin maakten Winston Gerschtanowitz en Martijn Krabbé live bekend dat de postcode in Heino een van de negen postcodes is die meedeelt in de PostcodeKanjer van 48 miljoen euro.

Naast Heino viel ook een Kanjerprijs van 1 miljoen euro op 7 andere postcodes in de woonplaatsen: Dwingeloo (7991 CZ), Laren (7245 NJ, Gelderland), Nieuwegein (3435 BW), Nijmegen (6523 NX), Spijkenisse (3205 XK), Vlaardingen (3135 CA) en Wassenaar (2241 SB). De hoofdprijs van 40 miljoen euro viel op postcode 5672 PE in Nuenen.

Inwoners van Heino in postcode 8141 MP delen de Kanjerprijs van 1 miljoen euro met buren uit dezelfde postcode die ook meespelen met de Postcode Loterij. De verdeling is afhankelijk van het aantal verkochte loten in de postcode en gebeurt op basis van Kanjerpunten. Hoe langer een lot meespeelde in het afgelopen jaar, hoe meer Kanjerpunten, hoe groter het aandeel in de prijs. Binnenkort horen de winnaars wat het exacte geldbedrag is dat zij ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.