heinoers op de schaats in lemelerveld

De IJsbaan in Heino ging op dinsdagmiddag in ieder geval open voor kinderen. Andere wat ‘oudere’ Heinoers zochten hun heil ergens anders.

De Kleigaten nabij Herxen waren nog niet betrouwbaar en…daarom andermaal op weg naar Lemlerveld waar de baan er prima – wel een beetje golvend – bij ligt. Op de IJsbaan aldaar kwamen we tegen de Heinoers Jan Kieftenbeld, Wim Overkamp, Wolter Busser en Flip Jonkman.

Jan Kieftenbeld gaat iedere week 2x naar het Natuurijs in Deventer en Wim Overkamp heeft wellicht als leerkracht vele leerlingen in Heino de eerste schaatsbeginselen bijgebracht. Wolter Busser – ook nu nog – is een hele sterke fietser van de FTC Heikera. Flip Jonkman deed het dinsdagmiddag voorzichtig aan. Oh wee, als je onderuit gaat! Deze week nog drie optredens in de regio en dan kun je niet ‘gehandicapt’ voor een koor verschijnen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.