Home / archiefcentraal / heino verliest zonnig oefenduel van topklasser

heino verliest zonnig oefenduel van topklasser

Al na 12 minuten opende de topklasser de score via Huntink. Tillema tekende namens Scheveningen in de 27ste minuut voor de 2-0. Drie minuten later zorgde Heino voor een tegengoal: Jesper Schokker werkte de bal in de verre hoek. Voor rust zorgde Scheveningen voor een fraaie treffer. Vanuit een vrije trap van Pronk vloog de bal strak in de kruising.

Op slag van rust liet Heino het na om de aansluiting te pakken. Een strafschop werd gemist, waardoor de spanning in het duel uitbleef. In de tweede helft was het Scheveningen dat opnieuw het doel vond. In de 82ste minuut was dat Tillema namens de topklasser. Peter Gerritsen zette vervolgens de eindstand op het scorebord: 4-2.

Achteraf laten beide ploegen weten dat ze het gevoel hadden dat er meer inzat. “Gematigd tevreden, hadden wat meer mogen scoren!” stelt Scheveningen in een korte reactie. “Zeer verdienstelijke wedstrijd gespeeld,” concludeert Heino.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.