heino verliest zonnig oefenduel van topklasser

Al na 12 minuten opende de topklasser de score via Huntink. Tillema tekende namens Scheveningen in de 27ste minuut voor de 2-0. Drie minuten later zorgde Heino voor een tegengoal: Jesper Schokker werkte de bal in de verre hoek. Voor rust zorgde Scheveningen voor een fraaie treffer. Vanuit een vrije trap van Pronk vloog de bal strak in de kruising.

Op slag van rust liet Heino het na om de aansluiting te pakken. Een strafschop werd gemist, waardoor de spanning in het duel uitbleef. In de tweede helft was het Scheveningen dat opnieuw het doel vond. In de 82ste minuut was dat Tillema namens de topklasser. Peter Gerritsen zette vervolgens de eindstand op het scorebord: 4-2.

Achteraf laten beide ploegen weten dat ze het gevoel hadden dat er meer inzat. “Gematigd tevreden, hadden wat meer mogen scoren!” stelt Scheveningen in een korte reactie. “Zeer verdienstelijke wedstrijd gespeeld,” concludeert Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.