hans en henk ereleden van de sprokkelaars

Tijdens de nieuwjaarsborrel van de Sprokkelaars op vrijdag 4 januari zijn Hans Schoemaker en Henk Klein Horstman benoemd tot ereleden van de Sprokkelaars.

Beide heren zijn 25 jaar betrokken bij de carnavalsvereniging in Lemelerveld, iets wat de Sprokkelaars niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Hans heeft jaren in het bestuur gezeten van de Sprokkelaars en weet alle ins en outs. Hij is tijdens de carnaval zowel voor als achter de schermen altijd aanwezig en zorgt er, vaak ongemerkt, mede voor dat alles op rolletjes loopt.

Henk is sinds jaar en dag de man van het licht en geluid. Henk is niet alleen tijdens carnaval bezig voor de Sprokkelaars, hij voorziet gedurende het hele jaar van advies en toont zich altijd zeer betrokken bij de vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.