groenrijk raalte wint aanmoedigingsprijs

Volgens de franchise formule ‘Groenrijk, Weet wat er leeft’ behoort GroenRijk Raalte tot de top vijf van de beste verkoopteams. Ieder jaar wordt deze verkiezing gehouden en met de vijfde plek heeft het team in Raalte de aanmoedigingsprijs gewonnen. Johnny Holtkuile is de trotse eigenaar van GroenRijk Raalte en is erg blij met de prijs. “Dit is echt een waardering voor ons verkoopteam.”

Op donderdag 10 januari zijn de prijzen verdeeld. GroenRijk Maasbree is er met de titel vandoor gegaan en de aanmoedigingsprijzen zijn gegaan naar GroenRijk Berg en Terblijt, Den Bosch,’t Haantje en Raalte. De uitslag van een consumentenenquête, die gehouden is in november 2012, vormt de basis tot de keuze.

Het team van GroenRijk Raalte kenmerkt zich vooral door vriendelijk personeel, zoals ook in de gehouden enquête onder de klanten van GroenRijk naar voren kwam. Enkele quotes uit deze enquête zijn: “Je wordt er prima geholpen. Personeel is belangstellend. Er is tijd voor een praatje. Staan altijd klaar om te helpen. Klantvriendelijk. Behulpzaam en geven goed advies. Enthousiast team.” Deze uitspraken sluiten goed aan bij de vijf merkwaarden van GroenRijk: Deskundig, Bewust, Behulpzaam, Gepassioneerd en Verrassend.

“In het voorjaar van 2011 zijn we overgestapt naar de GroenRijk Formule en om nu – na pas twee jaar GroenRijker te zijn – zo’n prijs te krijgen, is echt een compliment”, aldus Johnny. “De heerlijke slagroomtaart die we als cadeau hebben ontvangen, hebben we dan ook met het gehele team gedeeld. En we gaan dit jaar ons uiterste best doen om Verkoopteam van 2013 te worden!”

Kijk voor alle vestigingen en meer informatie op staging2.groenrijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.