gratis proefles aquasportief bij tijenraan

Aquasportief is een groepsles gericht op iedereen vanaf ongeveer 45 jaar. Voor mensen die eens willen kijken of deze activiteit bij hun past, is er op vrijdag om 10.15 uur een gratis instuif. Je kunt dan kennismaken met deze activiteit en de instructeurs. Het doel van de lessen is plezier hebben en je conditie verbeteren.

Voor een training Aquasportief van 45 minuten betaal je vier euro. Je koopt een kaart voor 10 trainingen die je in 12 weken volgt. Vanaf 1 februari gaat het programma van start.

“Aquasportief zien we als een proef om te kijken of we van de vrijdagochtend een instuifochtend kunnen maken”, zegt de organisatie. “Je kunt dan op elk moment meedoen aan de activiteit die je leuk vindt.” Heb je zelf ideeën over de invulling van deze ochtend, dan kun je die ideeën inbrengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.