Home / archiefcentraal / graffiti op muren kulturhus

graffiti op muren kulturhus

Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld houdt in de maand januari de expositie ‘graffiti op de muur’. De wanden zijn voorzien van diverse schilderijen; van namen tot letters en vreemde wezens. De kunstwerken zijn gemaakt bij een workshop graffiti spuiten tijdens de creatieve markt afgelopen november. De jeugd maakte onder deskundige leiding van twee graffiti artiesten prachtige kunstwerken. De expositie is vrij te bezichtigen tijdens de openingsuren van het kulturhus.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.