goedgevuld theaterprogramma olst wijhe

Met elf voorstellingen van heel talentvolle artiesten is het theaterprogramma in Olst-Wijhe in de komende vier maanden goed gevuld. Koploper is Helligen Hendrik die op 26 januari in Wijhe voor een uitverkocht Capellenborg Theater speelt. Een belangrijke wijziging is dat het kinderprogramma van ‘Ernst, Bobbie en de rest’ op diezelfde datum daardoor verplaatst is naar het Holstohus Theater in Olst. Er worden daar twee voorstellingen gespeeld. Dus kunnen nog meer kinderen genieten van deze tv-sterren.

Liefhebbers van muziek hebben een grote keus. Op 9 maart speelt in het Holstohus de zanger en cabaretier Ernest Beuving een heel ander repertoire in het programma ‘Klap van de korenmolen’. Hij doet dit deels samen met het koor Nobiz uit Olst.

De folkgroup ‘Blue Dew’ vertolkte hun Ierse muziek al eerder in Wijhe en komt ditmaal op 16 maart in Capellenborg hun gloednieuwe programma ‘The Fair Haired Boy’ spelen. Twee weken later staat op hetzelfde podium U2NL, de beste U2-coverband in Europa, met een geweldige rock-show.

De Zweeds-Nederlandse cabaretgroep ’De Andersons’ brengt op 27 april in Olst de bijzondere liedjes van de legendarische Cornelis Vreeswijk (De nozem en de non) opnieuw tot leven.

Peter Faber is op 2 februari in Olst met een solo-toneelspel. Hij heeft zijn plannen iets gewijzigd waardoor in plaats van ‘Ha Pa’ de voorstelling ‘Dagboek van een gek’ door hem wordt neergezet. De toeschouwers zullen zien dat niet alleen Henk van Ulsen dit stuk tot in zijn vingertoppen beheerste.

Wereldberoemd in Wijhe is het Wiejes Kabaret en op 13 april laten ze in een uitwedstrijd in het Holstohus in Olst weer eens merken waarom heel Salland zich kostelijk vermaakt met hun rake grappen en liedjes. Ze brengen het beste uit hun laatste vijf programma’s in ‘Wie Zinkt’.

Twee keer spelen ‘Ernst, Bobbie en de rest’ op zaterdag 26 januari hun ‘Doe je mee op zee-show’, niet in Wijhe maar in het Holstohus in Olst. Om 13.30 uur zijn ze al uitverkocht maar om 16.15 uur is er nog plaats voor alle kinderen die dit echt niet willen missen.

In de voorjaarsvakantie is op woensdag 20 februari (14.30 uur) opnieuw een kindervoorstelling. Harro van Lien laat in het Capellenborg Theater iedereen meeleven met de zeerover-avonturen van ‘Woeste Willem’.

De entreeprijzen van de voorstellingen lopen van 10,00 tot 15,00 euro. Kinderen betalen 4,00 euro (Woeste Willem) of 13,50 euro (Ernst, Bobbie). Een handig overzicht van het programma ligt op de vaste verkooppunten (VVV-Holstohus en Boekhandel Korten in Olst en DA Bourquin in Wijhe). Op staging2.theatersolstwijhe.nl is van iedere voorstelling een beknopte beschrijving te vinden waarbij ook filmpjes zijn te bekijken. Ook alle service-informatie staat op deze website. Kaarten kunnen gereserveerd worden via staging2.theatersolstwijhe.nl of bij de verkooppunten worden gekocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.