gewoon carolien natuurwezens elfen

Sommige ervaringen vind ik ook nog best moeilijk om met andere mensen over te praten. Aanwezigheid die voor velen nog onzichtbaar is, wordt wel besproken in sprookjes, verhalen, komen in films voor en lijken archetypisch (behorend bij ons onbewuste). Mensen die niet (meer) openstaan voor energie, onzichtbare informatie kunnen deze ervaringen afdoen als ‘fantasie’. Steeds meer komt deze onbewuste informatie in het bewustzijn en steeds meer mensen ervaren nu de aanwezigheid van wezens. De afgelopen weken heb ik al met drie mensen gepraat die natuurwezens hebben ontmoet en die vroegen of ze ‘gek’ waren geworden.

Tijd om er meer over te vertellen. Ik ga beginnen met elfen. In mijn jeugd zag ik vaker bij ons in de tuin en soms in de natuur; kleine wezentjes met een lichte, bijna doorzichtige energie. Ik werd altijd blij van ze. Ik ervoer ze als ontzettend mooi, wijs, subtiel, speels, vrolijk, muziek van hen is prachtig zacht, licht, enorm liefdevol, soms plagerig. Soms zag ik hoe een elf eruit zag; een smal wezen met zacht blauw of zacht oranjegele kleuren, lange haren met doorzichtige vleugels, heel transparant. Soms mannelijk van vorm soms vrouwelijk. Soms ervoer ik ze zonder vorm, maar wist ik dat de elfen er weer waren. Zoals meestal met lichtwezens, in dit geval natuurwezens is hun ego-ik kracht minder aanwezig/ niet zo belangrijk. Ze doen zaken die belangrijk zijn voor het geheel, dus geven wat een mens, dier, de tuin/ natuur/ maatschappij nodig heeft.

Veel van de informatie uit je jeugd vergeet je. Ik werd jaren terug weer in contact gebracht met de elfen. Er kwam een jongeman met moeder de praktijk binnen en wow, er waren wel honderd elfjes bij deze jongen. De jongen was volgens moeder wat in zichzelf gekeerd en praatte in zichzelf. Haha niet dus. Moeder vond het allemaal nog wat vreemd, misschien heb ik het niet duidelijk genoeg kunnen uitleggen, ik heb hen jammer genoeg niet meer gezien. Elfen net als andere natuurwezens zoeken mensen die innerlijk kunnen zien en innerlijk kunnen luisteren vaak op met een verzoek tot samenwerking. Zo leert de mens, maar ook de natuurwezens. Afgelopen week ontmoette ik een landschapswetenschapper. Hij had nog nooit met iemand over ‘zijn’ elfen gesproken, maar tijdens zijn onderzoekswerk in het veld, geven de elfen hem veel informatie.

Wondermooie combinatie zou ik zeggen! Heb jij weleens natuurwezens ontmoet? Vertel gerust je verhaal .

Zoniet, nodig ze maar uit en je zult verbaasd zijn. info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.