gewoon carolien geestelijke familie

Een Sallandse mevrouw deelt haar ervaring; “Ik had een goede vriend van mij een smsje gestuurd en daarin gevraagd of hij een minuutje wilde glimlachen als hij het smsje las. ‘Misschien kijk je daarna anders naar de mensen en de wereld om je heen. En je weet dat je mooier bent als je (glim)lacht vanuit je hart!! P.S. Kijk in mijn hart en zie dat ik terug glimlach!’

Vraag me aub niet hoe ik hierbij kwam, want dat weet ik echt niet!!! Gewoon; out of the blue. Als ik zelf aan het smsje dacht, moest ik er ook steeds om glimlachen en op de één of andere manier voelde ik me daardoor blij en gelukkig (een soort van verliefdheid).

Ik stapte mooi en zacht als een warme donzen deken en vervuld met liefde die nacht mijn bed in. Beelden van liefhebbende mensen verschenen a.h.w. voor mijn ogen. Toen ik wilde gaan slapen en mijn ogen sloot verschenen er Engelen … heel veel (verschillende) Engelen! Ze kwamen naar mij toe en sommige leken mij zelfs zachtjes aan te raken.

Ik moest denken aan de Engelen, die mij ook dit jaar hebben geholpen in de tijden dat de dood dichtbij leek. Ik vond deze nachtelijke, maar ook haast intieme ervaring dan ook eentje om dankbaar voor te zijn!!

Een mooi moment / herinnering om het jaar op een liefdevolle manier af te sluiten en vol goede moed en positieve energie te beginnen aan 2013.”

Wij mensen hebben de mogelijkheid om engelen te zijn en engelen te ervaren. Moge haar ervaring u inspireren!

Heeft u ook bijzondere ervaringen die anderen kunnen inspireren, schrijf gerust naar info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.