gewoon carolien de tiener

Een prachtige stoere tiener komt in de praktijk. Hij is snel afgeleid, kan zich moeilijk concentreren. Hij heeft gemerkt dat als hij met vrienden is, hij snel meegaat met de mening van hen, waardoor hij in de problemen komt. Hij zoekt steeds vaker de stilte, het alleen zijn op. In gezelschap van anderen is hij snel overprikkeld. Het alleen in de stilte zijn is heerlijk, echter in dit geval zoekt de jongen de stilte op omdat hij niet vaardig is om te gaan met wie hij is.

Ik vergelijk de energie van mensen soms met hoogspanningsmasten. Deze worden gebruikt om grote hoeveelheid stroom, elektriciteit, elektrische energie te transporteren. Deze masten hebben een bepaalde opbouw. Het broekstuk is het onderste gedeelte van de mast. Het zijn de vier poten waarmee de mast op zijn heipalen staat. Soms staan de heipalen op een blok beton. Dit deel bepaalt hoe de hele mast kan blijven staan bij wind en storm.

De toren staat bovenop het broekstuk en dit deel bepaalt de hoogte van de mast. De toren bepaalt hoeveel traversen eraan kunnen. Traversen zijn ‘armen’ die naar beide kanten uitsteken en waaraan de kabels, de geleiders zijn opgehangen. Tenslotte is er het topstuk. Elektriciteit gaat gelijktijdig in wisselspanningen door de kabels heen en Er zijn drie verschillende spanningen die door drie verschillende kabels heengaat. Dat noemen we een eenheid. Dus in een mast kunnen 3, 6,9 12 of nog meer kabels liggen. Hoe meer kabels, hoe meer mogelijkheden tot vervoeren en transformeren van energie, hoe meer mogelijkheden tot krachtopwekking.

Via transformatoren soms in de hoogspanningsmasten wordt de enorme elektriciteit verder getransporteerd en veranderd naar een energie die meer bruikbaar is. De transformatoren van een hoogspanningsmast noemen we in een menselijk lichaam de chakra’s (energiecentrums). Je begrijpt dat bovengenoemde jongeman veel kabels/ geleiders heeft. De transformatoren/chakra’s lijken verstoord. Door te weinig rust en teveel belasting is de bescherming van de kabels zelfs wat versleten. Herstel kan bij hem snel door extra rust. Daarnaast is het belangrijk dat hij zijn transformatoren, zijn chakra’s bewuster gaat gebruiken om de energie meer bruikbaar te maken. Het broekstuk zal in zijn geval daardoor al steviger worden.

Er is altijd veel discussie over hoogspanningsmasten bij waar je woont. Het zal de mensen teveel elektriciteit/ straling geven en dat zal ziekte kunnen geven. Wat is jouw mening hierover. Als jij bij zo’n mast woont, wat doe jij om jouw gezondheidsrisico te voorkomen? vertel gerust je mening via info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.