gewoon carolien 21 12 2012

De grote verandering van 21 -12-2012 is geweest. ‘Paranormaal is heel normaal’ was het thema van de avond en er werd dit keer veel gevraagd van de Sallandse mensen in de uitverkochte zaal van de Leeren Lampe. Natuurlijk is het gemakkelijk als iemand anders de leiding neemt en je vertelt wat je mag doen en natuurlijk is het geruststellend als een paragnost je alle antwoorden geeft, maar je gemoedsrust zal pas echt rustig worden als je het zelf hebt ervaren en je eigen bewuste keuzes maakt.

Mensen mochten vertellen wat zij zagen, voelden en meemaakten. Dat was even wennen. Een man schreef; ‘Mijn vrouw vroeg mij of ik dat ook allemaal had gezien wat anderen zagen. Ik heb dat nooit zo op die manier uitgesproken. Ik ben me er ook nooit zo bewust van geweest vroeger, dat ik dingen zag. Maar ik zei min of meer spontaan dat ik dat ook allemaal zie. Als ik me er op durf in te tunen.’

Er kwamen vrouwen van eenzelfde familie op het podium die allemaal moeite met mannen hadden (gehad). De 5 jarige (achterklein) zoon lijkt zich door deze nare mannen-ervaringen niet goed te kunnen ontwikkelen; er waren in hun huis voorwerpen die door de lucht vlogen, klopgeesten en veel onzichtbaar bezoek welke niet prettig was. Sallandse mannen hebben de nare creatie van deze familie helpen omzetten en teruggegeven aan de oermoeder en oervader, de rol die mijn ouders, bijna 50 jaar getrouwd, op zich namen. Dit als symbool dat wij mensen, creaties terug kunnen geven, om kunnen zetten en ons leven opnieuw kunnen vormgeven zoals dat fijner is voor onszelf en het geheel. Ook kwamen mensen op het podium om zelf contact te maken met overleden dierbaren van andere Sallanders. Alles goed aan elkaar verbonden door poptroubadour Arnoud Kas.

Het doel was om ons bewust te maken dat wij mensen vanuit onze vrije wil toegang krijgen tot een oneindig potentieel; de hemel is op aarde De verandering is niet altijd uiterlijk zo zichtbaar, maar heeft te maken met je innerlijk. We mogen gaan stralen vanuit onze kracht, nog meer werken vanuit passie. Ik ben blij dat ik, zoals ik lees, gewoon als Carolien, daarbij voor mensen een inspiratiebron mocht zijn. Graag wens ik jullie allen een wonderlijk 2013 vol fantastische mogelijkheden die heel prettig vormgegeven kunnen worden.

Geef gerust je reactie via ; info@carolienjonkman.nl staging2.carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.