geslaagde skills talents bij landstede

Bij Landstede in Raalte vonden op donderdag 24 januari de voorrondes van Skills Talents plaats Aan deze teamvakwedstrijden voor laatstejaars vmbo’ers namen 63 leerlingen van 11 vmbo-scholen deel. De talentvolle leerlingen waren afkomstig van RSG Trompetters in Steenwijk, CSG Reggestyn in Rijssen, Twents Carmel College in Oldenzaal, Scholingsboulevard in Enschede, AOC Oost in Almelo, SG Reggesteyn in Rijssen, Pius X College in Almelo en CSG Reggesteyn in Nijverdal.

Er werd gestreden in teams van drie leerlingen in zes vakrichtingen. Het winnende team binnen iedere categorie is hieronder te vinden:

Grafimedia:

Puis X College

Groen:

Twents Carmel College

Handel en administratie:

Pius X College

ICT:

zijn niet op komen dagen

Theoretische & gemengde leerweg:

Pius X College

Zorg en Welzijn:

Twents Carmel College

Horeca:

Twents Carmel College

De dag werd geopend door de directeur van de school, de heer Helfferich. Na de twee uur durende wedstrijden en een maaltijd werden in de kantine van het Landstede gebouw door de burgemeester van Raalte, Piet Zoon, de prijzen uitgereikt.

De winnende teams vormen samen de ‘Overijssel All Stars’ en vertegenwoordigen de provincie Overijssel tijdens de nationale finale van Skills Talents van 21 tot en met 23 maart bij het ROC van Twente in de Gieterij in Hengelo. Deze vindt plaats op het beroepskeuze-evenement Skills Oost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.