genomineerden voor blundertrofee ozc

En de genomineerden zijn:

Nominatie 1: Erik Veurink en Jan Peter Wassens

Sinds enige jaren blijkt ook winst van de Blundertrofee door een duo geen probleem. Het was 10 maart 2012. Na de winterstop was inmiddels het seizoen sinds enkele weken weer in volle gang. Met de lente in het vooruitzicht was er volop motivatie om voor de winst te gaan. Zo ook voor het roemruchte OZC F7. Een verzameling jong talent met twee kopstukken als leider. Jan Peter Wassens en Erik Veurink zijn beide zeer verdienstelijke spelers geweest voor OZC en dragen hun ervaring en talent over op de jongste van onze vereniging. Dit verdient dan ook alle bewondering.

Op deze zaterdag stond op veld 4b de wedstrijd tegen Nieuwleusen F9 op het programma.

Alles was tot in de puntjes geregeld. Het tactisch strijdplan doorgenomen, elke speler liep er goed bij in volledig tenue en ruim op tijd werd het veld betreden. De aftrap werd genomen en beide teams trokken ten strijde. Echter wat was dit voor tegenstander? Binnen de kortste keren was het al 0-1 en leek het krachtsverschil veel te groot. De oorzaak kwam enkele seconde later toen een derde team het veld in kwam. Al snel bleek dat de leiders hun pupillen tegen het verkeerde team hadden laten spelen. Bij nader inzien bleek dat beide leiders zonder het te merken de wedstrijd waren begonnen tegen JCLE en niet tegen Nieuwleusen. Duidelijk geval van slaap in de ogen en een zeer nominatiewaardige blunder voor beide leiders. F7 wist trouwens de wedstrijd tegen de juiste tegenstander met 5-0 te winnen.

Nominatie 2: Anne Marsman

Anne Marsman is sinds enige tijd weer helemaal terug in de geelzwarte gelederen. Logischerwijs is hij in het vijfde beland en speelt hier alsof hij nooit is weggeweest. Bij de verplichtingen van een speler horen natuurlijk ook zaken als rijden en wassen. Dit is overigens niet anders voor de zoon van Anne die in de C’s speelt. Op een mooie zaterdag hebben beide de taak om de shirtjes te wassen. En zo geschiedde…De geelzwarte tricots kregen de volle aandacht van de wasmachine in huize Marsman. Niet alleen werden de vlekken eruit gewassen ook werd er een overheerlijke frisse geur toegediend aan de shirts. Na dit proces werden de shirts weer zorgvuldig opgevouwen in de daarvoor bestemde tassen. De zaterdag erop gingen zowel zoon als vader Marsman vol goede moed richting Westbroek.

Anne zocht zijn teamgenoten op en na de gebruikelijke rituelen was het tijd voor het omkleden in de kleedkamer. Hier kwam de blunder naar voren. Diverse shirts in de tas waren een stuk kleiner dan de gebruikelijke XL maten van het vijfde. Ondanks alle zorgvuldigheid waren niet alle shirts in de juiste tas terecht gekomen. Het gevolg was dat een deel van het vijfde in “naveltruitjes” de wedstrijd moest spelen. Redelijk confronterend voor de inmiddels wat gezettere helden van weleer die het vijfde rijk is en een zeer nominatiewaardige blunder voor Anne Marsman.

Tot zaterdag! 5 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van OZC

De Blundertrofeecommissie

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.