gein gala bal van de stoppelkaters

Eén van de terugkerende items van het Gein Gala Bal zijn de buutreedners. Deze ‘Tonsprekers’ steken de draak met de lokale politiek op een humoristische manier. Onder de buutreedners is Gait Gogum. Gait zal ook dit jaar weer voor een spetterend optreden gaan. Naast deze plaatselijke bekende Gait , voert Ernest Beuving een buut op om het publiek aan het lachen te krijgen.

Natuurlijk heeft deze avond ook officiële gebeurtenissen. Zo worden de Stöppelkater van het Jaar voor degene die het carnaval in de media heeft gekregen en de Zeldzame Kater voor degene die zich inzet voor de Sallandse cultuur uitgereikt.

De Chicks on the Block brengen hun nummer ‘Mexicaans Carnaval’ ten gehore brengen. Deze winnaars van de ‘Stöppelkraker van het Jaar’ lieten met dat nummer tien groepen achter zich tijdens het Katerspektakel.

Naast buutreedners en muzikale acts voeren de Hofdames, Firecats en de Dansmariekes van de Krielen hun dansen op. Deze dansen hebben al meerder prijzen gekregen op verschillende dansfestijnen. Na al deze acts zal DJ Kappa de avond afsluiten met muziek om de voetjes van de vloer te krijgen.

Kaarten voor de avond zijn in Raalte verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren en de Leeren Lampe en kosten tien euro per stuk. Dit is inclusief garderobe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.