geen podiumplekken voor mats lammertink

In het weekend van 19 en 20 januari stonden voor Mats Lammertink van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld twee internationale veldritten op het programma. Op zaterdag nam hij deel aan de Internationale Cyclocross in Rucphen. De dag erna werd in Hoogerheide de laatste UCI World Cup verreden. Mats was door de bondcoach geselecteerd om hier te starten. Beide wedstrijden werden verreden op besneeuwde parcoursen.

In Rucphen kwam Mats supersterk voor de dag. Bijna de hele wedstrijd reed hij op plek drie totdat in de laatste ronde het noodlot toe sloeg. Door een lekke voorband zag hij een podiumplaats in deze internationale cross in rook op gaan. Mats finishte uiteindelijk als zevende.

Bij de World Cup wedstrijd in Hoogerheide moest Mats vertrekken vanaf de laatste startrij. Al vrij snel in de wedstrijd werd hij gehinderd door een grote valpartij. Eenmaal aan de inhaalrace begonnen wist hij zich naar voren te knokken tot in de middenmoot. Mats finishte als 28e en werd hiermee de zesde Nederlander in de wedstrijd voor Junioren.

Jordy Luisman nam in Aalten deel aan de finalewedstrijd van de regionale GOW competitie. Hij pakte in de gecombineerde wedstrijd voor Elite/Beloften en Amateurs de overwinning.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.