geef richting aan toekomst van dalfsen

Wendy Weijdema, merkleider Vechtdal Marketing, zal namens de Toeristische Stimuleringsgroep een presentatie geven over Dalfsen nu en in de toekomst. Daarna wordt het de hoogste tijd om zelf aan de slag te gaan. Hoe zou u richting willen geven aan de (toeristische) toekomst van Dalfsen? Praat en denk mee op woensdag 23 januari 2013. U bent vanaf 19.30 uur welkom bij Onder Ons in Dalfsen. Opgeven kan tot maandag 21 januari via kantoor@vechtdalmarketing.nl

Tijdens deze avond vindt ook de uitreiking van de Toeristische Stimuleringsprijs 2012 plaats. Deze prijs is de kroon op het werk voor een toeristisch project. De afgelopen tijd zijn er dan ook veel projecten aangemeld en daaruit is een winnaar naar voren gekomen. Voor de Toeristische Stimuleringsprijs zal een bedrag worden uitgereikt van €2500,00. Dit bedrag dient besteed te worden aan de promotie van het desbetreffende project. De prijs zal worden uitgereikt door Jan Oost, voorzitter van de Toeristische Stimuleringsgroep. Voor meer informatie over de gemeente Dalfsen of over de Toeristische Stimuleringsprijs kunt u naar staging2.dalfsen.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.