formido raalte klaar voor carnaval

De carnavalshop Formido Raalte is sinds zaterdag 12 januari weer open en ook dit jaar zijn er meer dan 10.000 artikelen op voorraad. In de carnavalshop van Formido Raalte kun je kleding vinden voor jong en oud, confetti en schmink, van rare brillen tot grote toeters, kortom: alles wat met carnaval te maken heeft.

“Er is voor elk wat wils”, vertelt Edwin Schrijver, de bedrijfsleider van Formido Raalte die verder benadrukt dat naast individuele carnavalsvierders ook grote groepen prima terecht kunnen in de carnavalshop. “Wij kunnen zo’n beetje alles leveren tegen de gekste prijzen. Onze voorraad is enorm en op bestelling kunnen we op zeer korte termijn leveren.”

Uiteraard is de carnavalshop net als de Formido ook elke werkdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Tevens zijn alle carnavalisten op zaterdagavond 19 januari van 18.00 tot 21.00 uur welkom voor de ‘zotte zaterdagavond’ waarbij 25% korting op het gehele assortiment wordt gegeven en 20% korting op alle carnavalsartikelen. Voor de actievoorwaarden kun je terecht in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.