flexwerkplekken in kulturhus raalte

“We willen de verbinding maken tussen ondernemers en de maatschappelijke organisaties die we hier al huisvesten. Dat past bij onze Kulturhusgedachte; mensen, organisaties en ideeën samenbrengen”, aldus Ed Penninks van SallandWonen.

Alvorens er schetsen van de tekentafel rollen wil de organisatie eerst goed onderzoeken of hun plan voldoende potentie heeft. Ed Penninks: “We nodigen iedereen met interesse of ideeën uit om op 1 februari te komen. We willen graag met zoveel mogelijk mensen in gesprek zodat we een passend concept kunnen ontwikkelen.”

De ‘derde werkplek’ (niet thuis of op kantoor) is in Nederland zeer in opmars. De ideale oplossing voor starters, ZZP-ers of andere professionals die zo nu en dan over een centraal gelegen kantoorruimte willen beschikken. Penninks benadrukt dat de eerste verdieping meer zal bieden dan werkplekken alleen. “We willen ruimte maken voor ontmoeten, vergaderen en brainstormen. Een inspirerende plek waar professionals, stichtingen, culturele organisaties, studenten en anderen samenkomen, faciliteiten delen en meerwaarde creëren. Voor elkaar en voor de mensen om hen heen. Daarover willen we graag op 1 februari onder het genot van een hapje en drankje van gedachten wisselen. Wij laten de ruimte zien, presenteren enkele schetsen en geven toelichting op het concept, maar we staan vooral open voor de creatieve bijdragen vanuit Raalte zélf!”

Het Kulturhus is in het centrum van Raalte gelegen aan de Passage 1 (8102 EW). Je kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Het Schip, Marktstraat 58 (8102 AC). Meer informatie is te vinden op staging2.kulturhusraalte.nl. Via Twitter wordt gecommuniceerd onder de naam @KulturhusRaalte. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Diana Abbink of Hilco Haarsman, via SallandWonen (0572) 348 348.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.