Home / archiefcentraal / extra gft inzameling raalte noord

extra gft inzameling raalte noord

De inzameling van het gft-afval bij huishoudens in Raalte-Noord is afgelopen maandag niet goed verlopen. Huishoudens in Raalte-Noord waar op maandag 7 januari de gft-container niet geleegd is, kunnen op donderdag 10 januari opnieuw hun container aan de weg zetten.

Op die dag wordt in Raalte-Noord een extra inzamelroute gereden. Als je container voor gft-afval donderdag voor 7.00 uur aan de weg staat, dan bent u zeker dat de container op donderdag geledigd wordt.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.