expositie wijninga galerie brasserie 1703

Bij Galerie-Brasserie 1703 in Wijhe is vanaf 21 januari tot en met 17 maart een expositie te zien van Raaltenaar Annette Wijninga. Annette Wijninga werkt met diverse vaste materialen zoals papier en plastic en gebruikt vooral acrylverf op linnen of hout. Zij maakt onder andere Mixed Media werk, kleurrijk werk met oog voor detail.

In november 2012 was Anette geselecteerd voor de Nationale Kunstdagen in Rotterdam. In Wijhe zijn onder andere de doeken te zien die mee zijn gegaan naar Rotterdam voor het project ‘Knopen met een verleden’.

Galerie Brasserie 1703 is gevestigd aan de Molenbelt 5 in Wijhe. De galerie is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur en is te bereiken via 0570-546105. Voor meer informatie over Annette Wijninga kun je kijken op staging2.annettewijninga.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.