elfstedentocht stwillibrordschool olst

Met de dooiperiode in het vooruitzicht hebben de leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8 van basisschool de St. Willibrorduit Olst op vrijdagmiddag de alternatieve Elfstedentocht geschaatst op de ijsbaan in Olst.

Onder leiding van ouders en leerkrachten hebben de leerlingen de “barre” rondes afgelegd om vervolgens voor elke ronde een stempel te ontvangen op hun stempelkaart. Al schaatsend en klunend werd er hard gereden en stempelkaarten waren dan ook spoedig vol.

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door ouders en het open stellen van de ijsbaan door de IJsclub Olst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.