eigen stoel kopen bij het hoftheater

Voor honderd euro kun je dus een stoel kopen. Dit geldt voor de duur van één jaar. Binnen dit jaar heb je als eigenaar voorrang op de plaats bij het reserveren voor een voorstelling. De pilaren die verkocht worden, kunnen door de koper worden aangekleed. “Een bedrijf kan op deze manier reclame maken. De aankleding gaat natuurlijk wel in overleg met ons, maar er mag zeker sprake zijn van diversiteit tussen de verschillende pilaren. Met de drieduizend euro over een periode van drie jaar kunnen de bedrijven letterlijk dienen als steunpilaar van het HOFtheater”, aldus Van den Born.

Het streven is dat eind mei de inrichting gefinancierd kan worden. Ook kan een deel van het aanwezige meubilair gebruikt worden na de nodige restyling. “De kans is aanwezig dat we de oude tafels opnieuw verven in de stijl van het nieuwe theater. Daarbij worden er een aantal tafels beschilderd door kunstenaars uit de regio. Zo willen we uiteindelijk een unieke inrichting creëren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.