eigen doelpunt zet jong psv naast eagles

Go Ahead Eagles heeft zaterdagmiddag in Hellendoorn een zeker lijkende overwinning op Jong PSV in de slotfase weggegeven. De ploeg van trainer Erik ten Hag leidde met 4-2, maar een laat doelpunt van Sanoh en een eigen doelpunt van Joran Pot zorgden voor een gelijk spel.

Eagles week zaterdag uit naar het veld van vv Hellendoorn. Het veld in de Adelaarshorst werd rond 11.00 uur afgekeurd. Eagles begon goed aan de wedstrijd, maar kwam wel op achterstand. Mussa Sanoh profiteerde in de 40e minuut van een fout van Promes. Binnen een minuut herstelde Promes zijn fout met een goede voorzet op Jarchinio Antonia die de 1-1 maakte.

Eagles kwam vervolgens goed uit de kleedkamer. Direct na rust scoorde Marnix Kolder de 2-1. Lang kon Go Ahead Eagles niet genieten van de voorsprong. Nijlang scoorde twee minuten later de gelijkmaker.

In de 74e minuut zette Xander Houtkoop de Deventenaren weer op voorsprong met een mooie vrije trap. Diezelfde Houtkoop zette Go Ahead negen minuten voor tijd op 4-2. Sanoh maakte in de82e minuut nog de 4-3, maar Eagles leek af te gaan op overwinning. Pechvogel Joran Slot werkte de bal echter twee minuten voor tijd achter zijn eigen doelman.

Smet op de wedstrijd was het vroege uitvallen van aanvoerder Jan Kromkamp. Hij viel uit met een spierblessure en mist waarschijnlijk de competitiewedstrijd tegen SC Veendam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.