een klucht in nieuw heeten

Toneelvereniging Spots Nieuw Heeten speelt dit jaar de klucht ‘Een beeld van een man’. Zij geeft vier voorstellingen in het Timmermanshuis in Nieuw-Heeten.

‘Een beeld van een man’ gaat over barones Van Heugafelt de Bouclé, een arrogante vrouw en een enthousiaste verzamelaar van antiek. Zij deelt deze passie met haar nicht Louise. Samen zijn ze hopeloos verliefd geworden op een beeld van Napoleon. De barones geeft een klein fortuin uit om het beeld aan te schaffen.

Ze heeft al veel personeel, maar omdat het hoofd van de huishouding ontslag heeft genomen, heeft ze een advertentie geplaatst voor nieuw personeel. Zij kan naast de butler, het keukenpersoneel, de secretaresse en het tuinmeisje nog wel wat extra handen gebruiken op haar Havezathe op Schoonheten. Er komen twee sollicitanten op de advertentie af.

Het lijkt een geluksdag te worden voor de barones, want ook het beeld van Napoleon wordt bezorgd. Het nieuwe personeel Josefien en Janus krijgen meteen een klus te klaren. Dat ze minder handig zijn dan de Barones verwacht, laat zich raden. De problemen vragen om creatieve oplossingen, die Josefien zo uit de mouw schudt.

Speeldata: donderdag 24 januari, zaterdag 26 januari, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari

Tijd: 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur)

Plaats: het Timmermanshuis in Nieuw Heeten

Entreeprijzen: 7,50 euro (volwassen) en 3,50 euro (kinderen), inclusief koffie/thee.

Kaarten zijn telefonisch te bestellen op werkdagen van 18.30 tot 19.30 uur bij Annelies van Schooten, telefoon 0572-321537.

Meer info vindt u op de website staging2.toneel-spots.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.