een ipad aan de gereedschapskist bij vulink

Door gebruik te maken van TopMec, kunnen de monteurs bij binnenkomst van de auto op de werkplek direct de technische informatie van het voertuig ophalen. Hier staat dan precies wat er volgens fabrieksopgave aan de auto moet gebeuren. Ook terugroepacties en modificaties staan hierin vermeld. Een reparatie of onderhoud kan op deze manier snel en volgens fabrieksspecificaties worden uitgevoerd. Ook is er een checklist op de app aanwezig voor een grote en kleine beurt en kunnen er werkorders en facturen worden samengesteld.

Door gebruik te maken van de app, is er volgens Dennis een hoop tijd te besparen. “Omdat iedere monteur een iPad aan zijn gereedschapskist heeft, hoeven zij niet meer van de werkplek af voor overleg, inklokken, technische data of om de gebruikte onderdelen door te geven. Dan praat je per reparatie al snel over vijf minuten en aangezien wij per jaar meer dan 2000 reparaties verzorgen scheelt dan ons én onze klanten wel 166 uur op jaarbasis.”

Ook de klanten hebben profijt van het nieuwe snufje bij Vulink. “Met alleen een scherp uurtarief ben je niet direct voordeliger voor je klanten, want de tijd die je kwijt bent aan de reparatie bepaald de hoogte van de factuur. Wij besparen tijd, de klant bespaart op de kosten.”

Wil jij je auto laten keuren, repareren of onderhouden met behulp van de tijds- en dus geldbesparende TopMec? Dan kan dat bij Autobedrijf Gerard Vulink. Het bedrijf is te bereiken via 0572-363333 en 0572-352350 en gevestigd aan de Klipperweg 7 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.