eagles verslaat spakenburg met 4 1

Go Ahead Eagles heeft zaterdagmiddag met 4-1 gewonnen van Spakenburg. In de Adelaarshorst, die overigens gratis toegankelijk was voor publiek, tekenden Misidjan, Verschraagen, Antonia en Overgoor voor de doelpunten. De tegentreffer van Spakenburg werd gescoord door Freek Heerkens (2-1).

De overwinning op de Topklasser werd zaterdag overschaduwd door het nieuws dat Joey Suk Deventer verlaat. In een verklaring laat Eagles weten de transfersom niet bekend te maken. “Dat het vertrek van Suk een financiële meevaller is, moge duidelijk zijn, al is het ook een sportieve aderlating. In de komende weken zal Go Ahead Eagles zich oriënteren op de spelersmarkt,” verklaarde de Deventer club zaterdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.