dronken olstenaar beledigt agent

De politie heeft woensdagnacht op de Slagdijk in Havelte een 32-jarige man uit Olst aangehouden. De man wordt verdacht van het beledigen van een agent en het rijden onder invloed.

De verdachte kwam op zijn scooter aanrijden bij een camping. Bij controle bleek dat de man alcohol had gedronken. Hij werd vervolgens aangehouden. Hierop beledigde de 32-jarige een agent door hem met grove bewoordingen uit te schelden. De man werd meegenomen naar het politiebureau.

Tijdens de analyse werd vastgesteld dat hij 1,1 promille alcohol in zijn bloed had. Omdat de verdachte een beginnend bestuurder betreft, werd zijn rijbewijs ingenomen. De man werd in een cel ingesloten. Hij wordt donderdag gehoord. De agent heeft aangifte gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.