dierenliefde tussen koolmees en hond wint

Jane Lasonder uit Zwolle is de gelukkige winnares van de fotoactie ‘Dierenliefde’. Zij wint hiermee een fotoshoot voor maximaal 5 personen in de fotostudio van De Fotograaf in Raalte.

De jury zegt het volgende over de foto: ‘‘Er waren weer veel leuke inzendingen op het thema dierenliefde. Technisch niet allemaal even goed, sommige waren wel erg laag van resolutie, wat dan de foto dan eigenlijk te kort doet. Het is aan te raden een foto in te zenden met een resolutie van minimaal 600×800 pixels. Dit kan met de moderne digitale camera’s ook geen struikelblok meer zijn; die hebben immers meestal meer dan 5 miljoen pixels (5 megapixels).’’

‘‘De winnende foto geeft echt het thema goed weer en is technisch in orde. De hond lijkt bijna verliefd naar het vogeltje te kijken. Als dat geen dierenliefde is? Heel knap om dit unieke moment zo vast te leggen, want dit komt niet dagelijks voor. Aan de achtergrond kun je herleiden dat dit liefdestafereeltje zich zeer waarschijnlijk in de achtertuin afspeelde.’’

Het thema van de nieuwe fotoactie is ‘Koud Kunstje’. Als er nog koude dagen aankomen, kan dat nog heel wat mooie plaatjes opleveren. Meedoen kan heel gemakkelijk via fotograaf.sallandcentraal.nl en voor je het weet sta jij in de fotostudio in de schijnwerpers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.