deventenaren oppermachtig in broekland

Deventenaren Johan Kats en Irene Kalter hebben de 10 kilometer van de Raalte Plaza JSC Crossloop in Broekland op hun naam geschreven. Jan Scheenstra uit Zuidveen werd tweede bij de mannen, gevolgd door Martin Breunstra uit Raalte. Bij de dames werd de Zwolse Tess Boekema tweede, plaatsgenoot Hanneke Koenjer werd derde.

Ook de 5,4 kilometer werd bij zowel de mannen als de vrouwen gewonnen door Deventenaren. Seb Wiggemans won bij de mannen, Patty den Oude won bij de vrouwen. De jeugdloop van 3,4 kilometer werd gewonnen bij de dames tot 16 jaar gewonnen door Merel Loomans uit Raalte. De Heetense Frederieke Sibelt won bij de dames vanaf 16 jaar. De Rijssense Abdulwahid Kaya won bij de heren tot 16 jaar. Bij de heren vanaf 16 jaar won Wilfried Schutte uit Olst.

De kinderloop van een kilometer werd bij de meisjes gewonnen door Elin Logtenberg uit Zwolle. Mara Bakker uit Haarle werd tweede, Mette Koggel uit Broekland eindigde als derde. Bij de jongens ging de winst naar Raaltenaar Ole Kappert. Ot van Vreeswijk uit Deventer werd tweede, gevolgd door Yoren de Graaf uit Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.