de tien verschillen rond heel veel geluk

Naast de vragen wat het nieuwe jaar zal brengen weten we één ding al zeker: bezuinigen. Nieuwe zorg wordt bezuinigde zorg en dat is zorgelijk voor de zorg op maat. De subsidiestop op de ooievaarsdorpen zal de koeriersdienst daar onder druk zetten. Meer werk door minder uivers zal leiden tot stress en fouten en minder zorg op maat. Als dan niet verwacht een vierling wordt gebracht valt er niets te vieren door meer zorg(en).

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.