de nieuwe stempel in de gouverneur

De Raalter band ‘De Nieuwe Stempel’ verzorgt op zaterdag 19 januari een optreden in Café De Gouverneur. In 2012 heeft De Nieuwe Stempel zo’n veertig optredens gedaan, waaronder Bevrijdingsfestival Zwolle, Havenwerk, Pedro Pico Pop en Summer Square. Tevens is de band winnaar van De Wraak van Salland en won de tweede plaats in de Doorbraak.

Catchy basslines, gitaarspel dat wisselt van funky slagjes naar scheurende uithalen en goed doordachte drumpartijen vormen het fundament van de Crossover Rap/Rock formatie. De Nieuwe Stempel is een live act in hart en nieren. Bewegelijk, aanstekelijk, feestelijk en energiek zijn de sleutelwoorden van de optredens. De uit Raalte afkomstige band neemt bij elk optreden een energieke sfeer mee die voelbaar is in de zaal. En ondanks de vier totaal verschillende jongens op het podium is er duidelijk een eenheid zichtbaar.

Het debuut van de jonge band De Nieuwe Stempel is zeer goed ontvangen en nu de jongens op eigen benen staan, is de drive om verder te komen groter dan ooit.

Het optreden begint om 22.00 uur en is gratis te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.